openingsuren

Alles voor ergonomisch zitcomfort en zalig slapen

Het beste voor je rug, ultiem zitcomfort voor thuis en op het werk

Het beste voor je rug is een ergonomische bureaustoel of Ergofeleeling relaxzetel met lage zwaartekracht. Heerlijk ontspannen in een relaxzetel of massagestoel of net productief en pijnloos werken dankzij ergonomisch zitcomfort thuis of op kantoor? Bij ErgoFeeling vindt u voor beide toepassingen de kwaliteitsmeubelen die u zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring in ergonomisch zit- en slaapcomfort, onze bewuste specialisatie in ergonomisch meubilair en het bijzonder ruime aanbod kunnen we ergonomische en uiterst comfortabele relaxzetels en bureaustoelen aanbieden naar ieders smaak, voorkeuren en budget. Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in ergonomisch zit- & slaapcomfort bieden wij u enkel het beste voor je rug.

Relaxzetels

Bij ErgoFeeling hebben we verrassend veel relaxzetels beschikbaar. Onze standaard collecties bieden heel wat keuzemogelijkheden qua stijl, functionaliteiten en opties, maar ook een relax op maat laten maken is mogelijk en dankzij ons eigen label aan betaalbare prijzen. Ook personen met last van reuma, chronische rugklachten, spierpijn of mobiliteitsbeperkingen, maar ook voor personen met diagnose zoals parkinson hebben wij een oplossing, ook zij vinden bij ons een geschikte relaxzetel. We hebben namelijk ook relaxstoelen met kantelfunctie die het opstaan faciliteren en hoogtechnologische Zero Gravity relaxzetels die de belasting op de rug, rugspieren en gewrichten tot een strikt minimum herleiden.

Waarom is ergonomie zo belangrijk

Lifestyle & Wonen VTM op bezoek bij Ergofeeling

Thuis werken - Thuis relaxen

Thuis  bureauwerk 
VRAAG NAAR ONZE  BUREAUSTOELEN WELKE SNEL LEVERBAAR ZIJN EN WIJ ZORGEN VOOR EEN LEVERING AAN HUIS
BEL 014 61 62 00

THUIS ZITTEN
ZIT JE THUIS DAN ZIT JE MAAR BETER GOED
VRAAG NAAR ONZE RELAXEN WELKE SNEL LEVERBAAR ZIJN EN WIJ ZORGEN VOOR EEN LEVERING AAN HUIS
BEL 014 61 62 00

Ergonomisch slapen zonder rugpijn

Bij ErgoFeeling laten we niets aan het toeval over als het op slaapcomfort aankomt. Na ons eigen label verdelen we onder meer een exclusieve gamma slaapmeubilair van eigen merk Ergofeeling. Deze handgemaakte bedden, matrassen en boxsprings realiseren een ideale drukverdeling, zijn uiterst kwalitatief en duurzaam en toch prima betaalbaar. 

matras

Massagezetels

Ook voor een heerlijke massagezetel hoeft u niet ver te zoeken, want ook die kunnen we in allerhande vormen, kleuren en uitvoeringen leveren. Zelfs de hoogwaardige Keyton massagezetels 

Ergonomisch zitcomfort op kantoor

Oefent u een zittend beroep uit dan loont het zeker de moeite om eens een kijkje te nemen bij ons gamma kantoormeubilair. Ergonomische bureaustoelen, krukjes, zitkussens en zitballen en zelfs design stoelen die zowel qua ontwerp als qua ergonomisch zitcomfort weten te verrassen, kan u bij ErgoFeeling vinden. We kunnen bovendien  een bijzonder ruim aanbod bureaustoelen uit voorraad leveren.

De ErgoFeeling troeven

  • In ons familiebedrijf hebben advies en klantgerichte service nog echt iets te betekenen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • U kan terecht voor persoonlijk advies.
  • Gespecialiseerd in ergonomisch zitcomfort en ergonomische slaapoplossingen.
  • U mag al onze zit- en slaapmeubels persoonlijk uittesten in onze showroom.
  • Ook artikelen uit onze online catalogus zijn vaak erg snel leverbaar.
  • Thuislevering is bij ons een standaard service en meestal gratis.
  • Een kleine herstelling aan uw relax of massagezetel komen we bij u thuis uitvoeren.
  • Indien gewenst nemen we uw oude relaxen en matrassen mee.

Of u nu ergonomische stoelen voor op kantoor of een heerlijke relaxfauteuil of ergonomisch bed voor bij u thuis wil kopen, bij ErgoFeeling vindt u ongetwijfeld net het meubelstuk dat u zoekt. We hebben immers ontzettend veel meubelstukken om uit te kiezen en hebben de meeste ook voorradig zodat we uw favoriete meubelstuk snel kunnen leveren.

In de online catalogus kan u alvast wat inspiratie opdoen en detailinformatie terugvinden over onze bestsellers in elke categorie, maar kom gerust ook eens langs in onze toonzaal in Beerse, want daar staan nog veel meer ergonomische stoelen, zetels en bedden klaar om uitgetest te worden.

Tip: Ook de ErgoFeeling Facebook pagina is een bezoekje waard, want daar vindt u nieuwe collecties en allerhande handige weetjes en promoties.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief