openingsuren

Een ergonomische bureaustoel is geen kost, maar een slimme investering!

Kent u de Ergofeeling Actief Balans "de beste bureaustoel voor je rug"

De Ergofeeling Actief Balans bureaustoelen scoren bijzonder goed op het vlak van ergonomie. Vooral omdat ze ook de zijwaartse bewegingen optimaal ondersteunen wat de discus in de wervelkolom minder belast. De mate waarin de ergonomische Ergobalance bureaustoelen actief en beweeglijk zitten stimuleren, werd trouwens grondig getest en goedgekeurd gewoonweg de beste bureaustoel voor je rug.Al eens de ROI van ergonomie op kantoor berekend?

Het belang van "ergonomisch" zitten en slapen is niet te onderschatten. Ergonomisch zitmeubilair op kantoor bijvoorbeeld verhoogt niet enkel het zitcomfort, maar ook de productiviteit! Actief en beweeglijk zitten stimuleert de bloeddoorstroming in de benen en in het hoofd wat een betere concentratie oplevert. De aandacht van uw medewerkers wordt ook niet meer onnodig opgeëist door rugpijn en vermoeide benen. Die kan ten volle aan de beoogde prestaties worden besteed. Een ergonomische bureaustoel kopen is met andere woorden een investering die zichzelf op termijn dik terugverdient.

Ergonomisch zitmeubilair

Bij ErgoFeeling zijn we gespecialiseerd in zitcomfort, maar ook ergonomie vinden we bijzonder belangrijk. De belasting van de nek, ruggengraat en tussenwervelschijven verminderen, is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met een verhoogd zitcomfort. Daarom hebben we een bijzonder ruim gamma aan ergonomisch kantoormeubilair en "ergonomische bureaustoelen" in huis.

Ook...

  • elektrisch verstelbare zit- sta bureaus
  • zitballen
  • bezoekersstoelen, vergaderstoelen,…
  • zitkussens, wigkussens, balanskussens, zwangerschapskussens, gelkussens, traagschuim kussens, …
  • stahulpen en beurskrukjes

De beste bureaustoel voor je rug

De beste bureaustoel is er eentje die zoveel mogelijk bewegingen van uw lichaam volgt en dit is de Ergofeeling actief balans bureaustoel
kom ons aanbod ergonomische bureaustoelen vrijblijvend testen of koop via onze webshop Online kopen

Kwalificatie op topniveau

Bij ErgoFeeling verdelen we ergonomische stoelen met verschillende ergonomische mechanismen. Onze bureaustoelen worden nauwkeurig gefabriceerd bij gekwalificeerde bedrijven, Net omdat we zoveel verschillende types verdelen, kunnen we voor elk type rug een passende bureaustoel aanbieden. We hebben zelfs bureaustoelen met geïntegreerde relaxfunctie. U kan alvast inspiratie opdoen met het bekijken van onze Online Catalogus
Ergonomische bureaustoel

Graag een woordje uitleg?

Niet zeker welke ergonomische bureaustoel best geschikt is voor uw type werk? Bij ErgoFeeling delen we graag onze kennis met u. Onze medewerkers staan klaar om de verschillende modellen en hun functies, troeven en opties kristalhelder aan u toe te lichten. Voor persoonlijk advies op maat en specifieke kine tips kunnen we u zelfs in contact brengen met een erkende Kinesist of podoloog, die u kan helpen bij sta- of loopproblemen en de daarmee gepaarde rugklachten.

Doe de test

Ons aanbod aan ergonomisch kantoormeubilair kan u online bekijken in Online catalogusmaar ook persoonlijk komen uittesten in onze zitmeubel ergonomiezaak en slaapwinkel in Beerse (regio Turnhout).

Contacteer ons

Neem contact op via onderstaand formulier of telefonisch 014 61 62 00 of welkom in onze showroom Ergofeeling Gasthuisstraat 16 2340 Beerse