openingsuren

Waarom wil u een massagestoel kopen?

Meer voordelen dan u zou denken

Natuurlijk is een massagestoel kopen vooral een keuze voor meer comfort. In zo’n relaxzetel kan u immers heerlijk ontspannen terwijl u geniet van een deugddoende massage. Maar wist u dat elektrische massagezetels ook een erg gunstig effect op uw gezondheid hebben? 15 minuten in een massagestoel kan vergeleken worden met ongeveer 1 uur manuele massagetherapie en resulteert in een betere bloeddoorstroming, minder rugpijn, minder stress en zelfs minder cellulitis. En dat zijn maar enkele redenen waarom een massagezetel kopen zeker het overwegen waard is. U kan alvast inspiratie opdoen via onze WEBSHOP

Keyton massagezetels

Keyton weet precies hoe ze onze klanten moet verwennen. Met meer dan 25 jaar ervaring en zo’n 25 geregistreerde patenten voor hun unieke multi-massagetechnologie heeft Keyton de “kneepjes” van het vak meer dan onder de knie. Sommige massagestoelen hebben zelfs geavanceerde technologie die de vorm van de ruggengraat scant en zich daar automatisch aan aanpast.

De medische faculteit van de universiteit van Valencia heeft het multi-massagesysteem van Keyton onderzocht en concludeerde dat deze technologie musculaire stress aanzienlijk vermindert in vergelijking met traditionele rustmethodes. De onderzoekers raden zelfs aan om de MMS armstoelen te gebruiken na fysieke inspanningen en sportprestaties omdat het musculaire vermoeidheid in de rug met maar liefst 42% kan verlagen.

Keyton massagezetels zijn bovendien 100 % Made in Europe en worden internationaal geroemd om hun superieure kwaliteit. Precies daarom willen kenners meestal enkel een Keyton massagestoel kopen. En dat kan bij ErgoFeeling.


Contact opnemen

We verdelen ook  Zero-Gravity relaxzetels

Ook Zero-Gravity relaxen zitten boordevol slimme technologie. De ontwerpers baseren zich bijvoorbeeld op state-of-the-art ruimtevaarttechnologieën en onderzoeken. Zo worden Zero -gravity zetels getypeerd door de ideale inclinatiehoek die het lichaam in een bijna gewichtsloze houding brengt wat op haar beurt de spieren en gewrichten maximaal ontlast. Zeker voor wie last heeft van chronische spier- of rugpijnen is een Zero gravity relax kopen een verstandige keuze. U was misschien op zoek naar een massagefauteuil maar deze zero-gravity zetel zal u zeker bevallen. Ook bij Ergofeeling hoeft u trouwens niet aan kwaliteit en duurzaamheid te twijfelen. De meubelstukken worden uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen samengesteld en het onderstel wordt volledig met de hand vervaardigd en door onze eigen leverdienst geleverd.

Veel keuze en snelle leveringen uit voorraad

In de ErgoFeeling winkels streven we ernaar om verschillende massagezetels, relaxen en relaxen met geïntegreerde massagefunctie in voorraad te hebben. Komt u een massagestoel kopen, dan kan u bijna alle modellen eerst persoonlijk komen uittesten in de showroom en uw favoriet vervolgens opvallend snel bij u thuis laten leveren.

U wil een massagezetel kopen, maar weet nog niet precies welke?

Neem gerust een kijkje in onze Online Catalogus om de troeven van de verschillende modellen te ontdekken of kom gewoon even langs in onze speciaalzaak in ergonomisch zitcomfort in Beerse (bij Turnhout in de kempen van de provincie Antwerpen) Onze medewerkers maken met plezier de nodige tijd vrij om u bij uw keuze te adviseren.