openingsuren

Relaxzetels op ieders maat met ergonomische houding

Waanzinnig veel keuze bij ErgoFeeling

Dat we bij ErgoFeeling gespecialiseerd zijn in ergonomisch zitcomfort merkt u onder meer aan ons bijzonder uitgebreid assortiment relaxzetels. We hebben niet alleen een ruime voorraad aan standaard modellen, maar bieden ook relaxfauteuils op maat aan. In dat maatwerk gaan we trouwens heel ver. Afmetingen, bekledingen, opties,… bijna alle componenten van een relaxstoel kunnen naar wens aangepast worden. Welke uw persoonlijke voorkeuren, budget, rugklachten of mobiliteitsbeperkingen ook zijn, bij ErgoFeeling vindt iedereen de perfecte relax zetel! Met meer dan 20 jaar ervaring in ergonomisch zitcomfort en als specialist in relaxzetels kan u steeds op ons deskundig advies rekenen.
Met ons relaxzetels op maat gaat u steeds met de beste relaxzetel naar huis.
U kan alvast inspiratie opdoen in onze Online Catalogus

Relaxzetels op maat

Bij ErgoFeeling leveren we maatwerk in de ruimste zin van het woord. Nagenoeg elk onderdeel van uw relax kan immers aan uw voorkeuren en gestel aangepast worden. De zithoogte, de zitdiepte, de lengte en hoogte van de armleggers en de hoofdsteun bijvoorbeeld. Op deze manier kunnen we ook relax stoelen voor eerder kleine of voor hele grote mensen maken en ook hen ultiem zitcomfort garanderen. Ook wie last heeft van mobiliteitsbeperkingen kan bij ons terecht. Relaxzetels met een handige uitstaphulp of kantelfunctie hebben we namelijk ook in huis.
Voor personen met scoliose of kyfose bied onze Vario relaxzetel op maat de oplossing, de  ILP rug is aanpasbaar voor personen met scoliose of Kyfose.
CONTACT KLIK HIER

Ontzettend veel opties

 • verstelbare lendensteun (hoogte en diepte)
 • stoffen of lederen bekleding in verschillende kleuren en motieven
 • gemotoriseerde bediening met knop of handkastje voor voetbank, rugleuning, kanteling zitting
 • ingebouwde accu, zo werkt u relaxstoel draadloos
 • opstahulp met opsta lift of via verhoging en kanteling stoel
 • verwarmde zitting of rug en harde of zachte zitkussens
 • relaxzetels met massagefunctie draaivoeten en/of wieltjes
 • aangebouwde laptop workstation of tafeltje
 • diverse extra hoofd- en nekkussens
 • Fitmotion of RCPM beweeglijk zitten
 • afneembaar zijpaneel
 • IPL rug 
 • Kyfose rugleuning
 • Scoliose rugleuning
CONTACT KLIK HIER of Bezoek onze WEBSHOP <!--

Onze Zero Gravity relaxzetels zijn een echte aanrader

Last van rugklachten, spierpijn, reuma, vermoeide benen of gewoon op zaak naar een relaxstoel waar u heerlijk in kan ontspannen? Dan is de Zero Gravity reeks zeker het bekijken waard. Zero- gravity relax fauteuils zijn zodanig ontworpen dat ze een ongeëvenaarde lage zwaartekrachthouding realiseren. De belasting op de wervelkolom neemt sterk af wat een zalig gevoel is bij rugpijn. De belasting op spieren en gewrichten wordt tot een absoluut minimum herleid wat ultiem zitcomfort oplevert. Niet alleen mensen met spier- en gewrichtspijnen, maar ook topsporters weten deze minimale drukbelasting erg te appreciëren.

De beste relaxzetel voor je rug

Ons merk Ergofeeling is het paradepaartje waardoor wij onze relaxen met eigen label rechtstreeks vanuit de fabriek kunnen leveren. Daar de maatvoering persoonlijk voor iedereen kan aangepast worden is de Ergofeeling relax gewoon de beste relaxzetel voor je rug, met de onspannende lage- zwaartekrachthouding of ook weleens zero-gravity genoemd overtreft hij alle andere. Om ons aanbod aantrekkelijker te maken, werken wij samen met gerenommeerde fabrikanten om relaxzetels in verschillende stijlen, naar ieders smaak en naar ieders budget te laten maken. Misschien heb je al gehoord van merken zoals, Himolla, Hukla, De toekomst, Mecam, Neo Style, Modulax, Medalounger, Medal, Keyton,  Fitform, Wellco, Ergofeeling en nog vele andere maar ken je het verschil niet kom dan zekers eens langs bij Ergofeeling.

De rechtstreekse samenwerking met onze fabrikanten, zonder tussenkomst van een groothandelaar, zorgt ervoor dat wij u een uitstekende prijs/kwaliteit aanbieden rechtstreek van de fabriek voor zowel klassieke, moderne als design relax zetels en dat in alle prijsklasse.
CONTACT KLIK HIER

Nog meer redenen om voor ErgoFeeling te kiezen

 • Tot 10 jaar fabrieksgarantie op kwalitatieve maatwerk relaxzetels.
 • Grote meubelstukken komen we gratis en met de glimlach thuis leveren.
 • Uw oude relax fauteuil? Die nemen we met plezier mee als u dat wenst.
 • Ook voor kleine meubelherstellingen achteraf kan u op ons vertrouwen.
 • Proffesioneel advies in onze winkel te Beerse gelegen tussen Turnhout en Antwerpen - Kempen
 • Reeds meer dan 20 jaar ervaring in Ergonomisch zitcomfort
 • Leveren doen we in gans België en Nederland en tevens ver buiten de grensen.
 • transport naar het buitenland? geen probleem wij werken goed samen met betrouwbare transporteurs
>

Relaxzetel huren vanaf € 5- per dag

Moet je voor een korte periode revalideren dan is een huurformule een goede optie 
Bij Ergofeeling verhuren we standaard relaxzetels tot Fitform relaxzetels op maat, afhankelijk de beschikbaarheid kan u een keuze maken zodat u steeds perfect kan zitten.

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, huren kan reeds vanaf € 150,- per maand voor een basis relaxzetel en per bijkomende dag  
€ 5,- per dag
maar uiteraard ook een sta op zetel of een zetel op uw maat of massagzetel behoren tot onze mogelijkheid,
Afhankelijk de beschikbaarheid van onze zetels kunnen wij u een offerte opmaken voor de gekozen relaxzetel of opsta zetel, door u afgehaald of door ons geleverd.
Zelfs leveren op verdieping is mogelijk, vraag naar onze voorwaarde

Bent u een tevreden gebruiker en zou graag een relaxfauteuil aankopen, het kan en wij brengen uw eerste huurmaand in vermindering.
intresse ga dan naar onze online catalogus Relax huren

Zet u!

In onze ergonomiezaak de meubelwinkel, gespecialiseerd in ergonomisch zitcomfort, in Beerse  kan u verschillende modellen relaxzetels persoonlijk komen uittesten. Spreek trouwens gerust onze medewerkers aan en laat u adviseren bij uw keuze. Zij maken graag de nodige tijd voor u vrij.

of neem contact met ons via onderstaande formulier

Contactformulier

Een vraag of graag een bezoek inplannen op afspraak vul dit formulier in of bel 014 61 60 00 of kom vrijblijvend langs in onze showroom, Ergofeeling Gasthuisstraat 16 2340 Beerse